Trouwen bij Zoetzand
Love is in the air

Ben je op zoek naar een unieke trouwlocatie met sfeer en romantiek? Waar je zowel de officiële huwelijksvoltrekking  als je receptie, je diner en/of je feest kunt laten plaatsvinden? Welkom bij Brasserie Zoetzand!

IMG 2918

Onze brasserie ligt in een landelijke omgeving met volop ruimte om je heen. Direct aan de Lathumse Plas en met uitzicht op de Postbank is Zoetzand een toplocatie die zich ook uitermate leent voor een prachtige trouwreportage.

Officiële trouwlocatie 

Onze locatie beschikt over drie sfeervolle zaalruimtes, zodat er voor elk moment van jouw grote dag een geschikte ruimte kan worden ingericht. In ons pittoreske dorpje Lathum staat een romantisch kerkje waar ook een kerkelijke inzegening kan plaatsvinden.

98e359f0 75d3 4cf1 be20 c61fe2269715
PHOTO 2023 07 27 13 29 33

Het grote feest kan losbarsten in de feestzaal (De Deel) met gezellige bar (tot maximaal 150 personen). De Deel beschikt over airconditioning, dus bij warm zomerweer is het hier ook prima toeven. Tevens beschik je over een eigen terras (privé patio) zodat je overdag met je gasten kan genieten van een drankje in de zon.

Alles naar wens 

Natuurlijk wil je dat het je gasten op jouw dag aan niets ontbreekt. Omdat iedereen zijn dag uniek invult, zijn alle culinaire wensen bespreekbaar en bieden wij maatwerk. We houden rekening met je budget zonder dat dit ten koste gaat van onze kwaliteit. De combinatie van sfeer, kwaliteit, budget, service en de centrale ligging maakt Brasserie Zoetzand een geliefde trouwlocatie. Om dit te ondervinden nodigen wij je graag vrijblijvend uit voor een rondleiding en nemen wij uitgebreid de tijd om onze mogelijkheden aan je toe te lichten.

3a3d82d8 2a2f 4989 88d6 3a01c341101a
IMG 4839

Eten & drinken

Alles over ons restaurant en onze uitgebreide kaart.

Feesten & partijen

Feesten in alle soorten en maten voor elk budget.

Trouwen

Unieke trouwlocatie centraal in Nederland.

Zakelijk

Zoetzand is de perfecte locatie voor zakelijke bijeenkomsten.